Δ.Τ. – Συνάντηση με το Προεδρείο του Συλλόγου Ορειβατών Χιονοδρόμων- ΣΟΧ Φλώρινας, είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του (Pics)

Συνάντηση με το Προεδρείο του Συλλόγου Ορειβατών Χιονοδρόμων- ΣΟΧ Φλώρινας, είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του.
Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του ΣΟΧ, κ. Λάζαρος Καράντζας, ο υπεύθυνος ποδηλατικών δράσεων του Συλλόγου, κ. Θεόδωρος Σβάρνας, ο υπεύθυνος ποδηλασίας, κ. Νίκος Μούσιος, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας, κ. Άρης Αριστείδου.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι δραστηριότητες του Συλλόγου τόσο στη χιονοδρομία όσο και στην ποδηλασία, καθώς και η πραγματοποίηση στοχευμένων δράσεων για την ανάδειξη και προβολή του αθλήματος του σκι σε εγκαταστάσεις του Δήμου Φλώρινας.
Ο κ. Δήμαρχος είπε ότι ο Δήμος Φλώρινας θα στηρίξει τις δράσεις του ΣΟΧ, ενός Συλλόγου που ενεργοποιείται χρόνια και με επιτυχία στο αθλητικό πεδίο της Φλώρινας. Παράλληλα, ανέφερε ότι με την ανάδειξη των αθλημάτων του χιονιού, που αποτελούν εμβληματικό στοιχείο του αθλητισμού της Φλώρινας, εφόσον οι καιρικές συνθήκες της περιοχής ευνοούν την υποστήριξή του, αλλά και των ορειβατικών δραστηριοτήτων, που συνάδουν με το γεωφυσικό περιβάλλον μας, ο Σύλλογος μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη του χειμερινού και του ορεινού τουρισμού της Φλώρινας, καθώς και στην προσέλκυση νέων αθλητών, ώστε οι νέες και οι νέοι του Δήμου Φλώρινας να βρίσκουν δημιουργικές ασχολίες και αποδράσεις από την φορτωμένη καθημερινότητά τους και να συνεχίζουν την παράδοση των πλούσιων αθλητικών εκδηλώσεων που συμβαίνουν στην περιοχή της Φλώρινας.

04112016

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα