01.12.2015 – Παράταση διανομής Πορτοκαλιών και Ακτινιδίων

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015, τις ώρες 09:00π.μ. με 14:00μ.μ., η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας και ο Δήμος Φλώρινας θα προβούν στη διανομή ποσοτήτων πορτοκαλιών και ακτινιδίων, από τον χώρο των ψυγείων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Φλώρινας για όσους δικαιούχους δεν προμηθεύτηκαν τις ποσότητες που τους αναλογούσαν τη Δευτέρα 30/11/2015 λόγω εργασιών επί της οδού 7ης Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (αριθμ. πρωτ. 1253/12-08-2015), εν όψει της εφαρμογής του κανονισμού της Ε.Ε. 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με την αρ. πρωτ. 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης &Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

Οι ωφελούμενοι της διανομής κατά προτεραιότητα θα είναι:

  • Oι κάτοχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης, με την επίδειξη της παραπάνω κάρτας μαζί με το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας).
  • Οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ)»

Στο τέλος κάθε διανομής οι αρμόδιες αρχές στέλνουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ τη λίστα με τους ωφελούμενους που παρέλαβαν προϊόντα και τις ποσότητες αυτών.

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση
Δήμου Φλώρινας

Ευαγγέλου Νικόλαος
Πρόεδρος Δ.Σ.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα