21.10.2015 – Ανακοίνωση διενέργειας κλήρωσης συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου “Ανάπλαση Λεωφόρου Μοναστηρίου”

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΦΛΩΡΙΝΑ 21-10- 2015
Αρ. πρωτ.: 24594

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις:
α. Των άρθρων 53 και 55 του Π.Δ. 609/1985
β. Του άρθρου 16 του Π.Δ. 171/1987
γ. Του άρθρου 73 του Ν. 3669/2008
γ. Του άρθρου 26 του Ν. 4024/2011
δ. Του άρθρου 61 του Ν. 4257/2014
ε. Του άρθρου 199 και 201 του Ν. 42812014
στ. Της με αρίθμ. πρωτ. 4590/03-11-2014 κατευθυντήριας οδηγίας 5 της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων
2. Τις Διατάξεις της υπ΄ αρίθ. ΔΙΣΚΠΟ/Φ.18/οικ.21508/4-11-2011 εγκύκλιο του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
3. Τις Διατάξεις της υπ΄ αρίθ. ΔΙΣΚΠΟ/Φ.18/οικ.21526/4-11-2011 εγκύκλιο του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
4. Τις Διατάξεις της υπ΄ αρίθ. ΔΙΣΚΠΟ/Φ.18/οικ.21700/19-09-2012 εγκύκλιο του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
5. Την 4/2014 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φλώρινας περί ορισμού Δημοτικών συμβούλων που θα συμμετέχουν στις επιτροπές παραλαβής έργων του Δήμου.
6. Tην ανάγκη ανάδειξης μελών για την συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση Λεωφόρου Μοναστηρίου», προϋπολογισμού 800.00,00 € ( Επίβλεψη Τζέτζης Σπυρίδων & Τσότσκος Θωμάς ), με ανάδοχο την ΖΕΥΞΗ ΑΤΕ , και έχοντας υπόψη την από 29/05/2015 βεβαίωση περαίωσης εργασιών.
7. Την κατάσταση Τεχνικών υπαλλήλων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.

ΟΡΙΖΟΥΜΕ

Την διενέργεια κλήρωσης για την ανάδειξη των τακτικών και αναπληρωματικών μελών που θα συγκροτήσουν τις επιτροπές προσωρινής παραλαβής του παραπάνω έργου η οποία θα διενεργηθεί στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας στον Οικισμό Αγίου Αθανασίου την Παρασκευή, 23 / 10 / 2015 και ώρα 10:00.

Η παρούσα ανακοίνωση να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχιακού Καταστήματος και στην ιστοσελίδα του Δήμου Φλώρινας.

Η Προϊσταμένη
Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών