Η Φλώρινα προετοιμάζεται να υποδεχθεί την πιο μελωδική και καλλιτεχνική εκδήλωση του καλοκαιριού, τις Ημέρες Πιανιστικής Τέχνης 2024. Από τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024, η πόλη θα πλημμυρίσει με τις μαγευτικές μελωδίες του πιάνου προσφέροντας μοναδικές μουσικές εμπειρίες για το κοινό.
Από τις 5 Αυγούστου και κάθε βράδυ στις 8:30 μ.μ., φοιτητές και απόφοιτοι του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου θα παρουσιάζουν ρεσιτάλ πιάνου με ρεπερτόριο που εκτείνεται από το Μπαρόκ μέχρι τις σύγχρονες δημιουργίες.
Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει με μία ξεχωριστή συναυλία, όπου ο Λάμπης Βασιλειάδης μαζί με τον Γιώργο Κυριαζίδη και την σοπράνο Σοφία Βασιλειάδου θα παρουσιάσουν έργα των Verdi/Liszt, Μαζούρκες του Chopin και μια σειρά τραγουδιών που θα δημιουργήσουν την απαραίτητη ατμόσφαιρα για την εβδομάδα.)
Όλες οι συναυλίες θα πραγματοποιούνται κάθε βράδυ στις 8.30 στην μεγάλη αίθουσα συναυλιών του Ωδείου Φλώρινας με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Φλώρινας και εντάσσεται στο “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024” του Δήμου Φλώρινας.

Το Πρόγραμμα
Δευτέρα 5 Αυγούστου,

Ρεσιτάλ για πιάνο και φωνή, Λάμπης Βασιλειάδης Verdi/Liszt, Γιώργος Κυριαζίδης / Σοφία Βασιλειάδου

Τρίτη 6 Αυγούστου
Τετάρτη 7 Αυγούστου
Πέμπτη 8 Αυγούστου
Παρασκευή 9 Αυγούστου
Σάββατο 10 Αυγούστου
Κυριακή 11 Αυγούστου
Τελική συναυλία

 

"Ημέρες Πιανιστικής Τέχνης" στη Φλώρινα

 

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα