07.04.2017 – Προκήρυξη διαγωνισμού “Προμήθεια ειδών καθαριότητας έτους 2017 για τις ανάγκες του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας”

Για λήψη του τεύχους διακήρυξης κάντε κλικ εδώ (pdf)arrow1
Για λήψη του εντύπου οικονομικής προσφοράς κάντε κλικ εδώ (doc)arrow1
Για λήψη του Τ.Ε.Υ.Δ. κάντε κλικ εδώ (doc)arrow1
Για λήψη του πίνακα τεχνικής προσφοράς κάντε κλικ εδώ (doc)arrow1

logo-dimos100x100ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Φλώρινα 07/04/2017
Αρ. Πρωτ. 6701

Ο Δήμαρχος Φλώρινας

Προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της ανωτέρω προμήθειας.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 24/04/2017 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 πμ. στον τρίτο όροφο του Διοικητηρίου Φλώρινας, Πτολεμαίων 1, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου Φλώρινας, ενώπιων της Επιτροπής Αξιολόγησης Διαγωνισμού.
Η κατάθεση των προσφορών θα γίνεται στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου, Μ. Αλεξάνδρου 97, τηλ. 2385351019, έως τις 09.00 π.μ. της ίδιας ημέρας. Μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και όσες προσφορές κατατίθενται δεν θα γίνονται δεκτές.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών που λειτουργούν νόμιμα, δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο αντικείμενο της παρούσης και είναι εγκατεστημένα:
α) στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος-μέλος της Ένωσης,
β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.), καθώς και
γ) σε τρίτες χώρες που έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης Δημοσίων συμβάσεων
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση της διακήρυξης στα γραφεία της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, οδός Πτολεμαίων 1, Διοικητήριο 3ος όροφος τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση διαδικτύου www.cityoflorina.gr , καθώς και στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ. με ΑΔΑΜ 17PROC006041552 .
Η παρούσα να τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, να αναρτηθεί στο πρόγραμμα «διαύγεια» και να καταχωρηθεί στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ. δώδεκα (12) ημέρες τουλάχιστον πριν τη διενέργειά του. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 23850 44468.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας

Ιωάννης Βοσκόπουλος

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα